Καλώς ήρθατε!

Το παιδοδοντιατρικό ιατρείο του Δρ. Βασίλη Αχυρόπουλου λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 1996 και παρέχει όλο το φάσμα των προληπτικών και θεραπευτικών οδοντιατρικών εργασιών αποκλειστικά σε παιδιά, εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Η φιλοσοφία του ιατρείου εστιάζεται στην παροχή με ανώδυνο τρόπο, υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων οδοντιατρικών εργασιών αλλά και στη δημιουργία θετικής στάσης σε ότι αφορά την οδοντιατρική πρόληψη και θεραπεία από παιδιά και γονείς. Αυτό επιτυγχάνεται με την πλήρη κατάρτιση και εκπαίδευση του παιδοδοντιάτρου και παράλληλα με την άριστη και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή του παιδοδοντιατρικού ιατρείου. Το οδοντιατρείο στεγάζεται στην οδό Αλεξ. Σβώλου 18 (πρώην Πρίγκ. Νικολάου) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και λειτουργεί κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα 2310221095 και 6944167577. Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά 10π.μ. – 12μ.μ. και 5μ.μ. – 9μ.μ. ενώ το Σάββατο το πρωί λειτουργεί 10π.μ. – 12μ.μ. για ειδικές περιπτώσεις. Για έκτακτα ή επείγοντα περιστατικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ιατρό στο παραπάνω κινητό τηλέφωνο. Το παιδοδοντικό ιατρείο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και η σύγχρονη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου δημιουργεί ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα, κατάλληλη για την απομάκρυνση του άγχους της οδοντιατρικής πράξης, από παιδιά και γονείς. Την ώρα της εξέτασης τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ταινία ενώ κατά την αναμονή μπορούν να απασχοληθούν με διάφορες δημιουργικές ασχολίες (kidepedia, ps2, ζωγραφική).

Ορθοδοντικά Προβλήματα

ΣΤΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΣΥΓΚΛΕΙΣΗ Ένα από τα αίτια δημιουργίας της είναι η παραμονή του παιδικού δοντιού στο στόμα ενώ έχει εμφανιστεί το αντίστοιχο μόνιμο
Περισσότερα ...

Οδοντικό Τραύμα

Η πρόγνωση της υγείας ενός τραυματισμένου δοντιού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το χρόνο που μεσολαβεί μέχρι την αντιμετώπισή του.
Περισσότερα ...

Πώς γίνεται το σωστό βούρτσισμα των δοντιών?

Η βούρτσα τοποθετείται λοξά σε σχέση με τα δόντια προκειμένου να βουρτσιστεί το όριο δοντιού και ούλου.
Περισσότερα ...

Λευκές Αλλοιώσεις

Λευκή αλλοίωση στους άνω κεντρικούς τομείς. Η αιτία ήταν ο τραυματισμός των οδοντικών σπερμάτων των μονίμων δοντιών από τα νεογιλά, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος στην ηλικία των 2,5 ετών.
Περισσότερα ...