Καλώς ήρθατε!

Το πρώτο παιδοδοντιατρικό ιατρείο του Δρ. Βασίλη Αχυρόπουλου, ξεκίνησε τη λειτουργία του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το 1996 ενώ το Σεπτέμβριο του 2019  εγκαινιάστηκε στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς το δεύτερο  υπερσύγχρονο ιατρείο. Και στα δύο ιατρεία παρέχετε όλο το φάσμα των προληπτικών και θεραπευτικών οδοντιατρικών εργασιών αποκλειστικά σε παιδιά, εφήβους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Η βασική στόχευση στην οδοντιατρική θεραπεία των μικρών ασθενών εστιάζεται στην παροχή με ανώδυνο τρόπο, υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων οδοντιατρικών εργασιών αλλά και στη δημιουργία θετικής στάσης σε ότι αφορά την οδοντιατρική πρόληψη και θεραπεία από παιδιά και γονείς. Αυτό επιτυγχάνεται με την πλήρη κατάρτιση και εκπαίδευση του παιδοδοντιάτρου και παράλληλα με την άριστη και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή του παιδοδοντιατρικού ιατρείου. Είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και η σύγχρονη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων δημιουργεί ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα, κατάλληλη για την μείωση του άγχους της οδοντιατρικής θεραπείας. Την ώρα  της οδοντιατρικής εξέτασης τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ταινία ενώ κατά την παραμονή τους στην αίθουσα αναμονής, μπορούν να απασχοληθούν με διάφορες δημιουργικές και ψυχαγωγικές ασχολίες (kidaepedia, playstation, ζωγραφική κ.ά.).

Τα παιδοδοντιατρικά ιατρεία στεγάζονται στην οδό Ερμού 46 (πλατεία Αγ. Σοφίας) τηλ. 2310221095, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ανατολικά στην οδό Κωφίδου 10 (πεζόδρομος-Δημαρχείο) τηλ. 2310445455, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Τα ωράρια λειτουργίας των ιατρείων είναι: Κέντρο: Τρίτη έως Πέμπτη 4 – 9μ.μ. Καλαμαριά: Kαθημερινά 10π.μ. – 12μ.μ., Δευτέρα και Παρασκευή 4μ.μ. – 9μ.μ. και Σάββατο  10π.μ. – 12μ.μ. Για έκτακτα ή επείγοντα περιστατικά μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο κινητό τηλέφωνο του ιατρού που είναι το 6944167577.

Ορθοδοντικά Προβλήματα

ΣΤΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΣΥΓΚΛΕΙΣΗ Ένα από τα αίτια δημιουργίας της είναι η παραμονή του παιδικού δοντιού στο στόμα ενώ έχει εμφανιστεί το αντίστοιχο μόνιμο
Περισσότερα ...

Οδοντικό Τραύμα

Η πρόγνωση της υγείας ενός τραυματισμένου δοντιού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το χρόνο που μεσολαβεί μέχρι την αντιμετώπισή του.
Περισσότερα ...

Πώς γίνεται το σωστό βούρτσισμα των δοντιών?

Η βούρτσα τοποθετείται λοξά σε σχέση με τα δόντια προκειμένου να βουρτσιστεί το όριο δοντιού και ούλου.
Περισσότερα ...

Λευκές Αλλοιώσεις

Λευκή αλλοίωση στους άνω κεντρικούς τομείς. Η αιτία ήταν ο τραυματισμός των οδοντικών σπερμάτων των μονίμων δοντιών από τα νεογιλά, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος στην ηλικία των 2,5 ετών.
Περισσότερα ...